Stævnecenter og overnatning

Aarsdale

Overnatning
På Hullehavn Camping i eget medbragt telt, lejet telt eller campingvogn. I bestiller selv direkte hos campingpladsen, jo før jo bedre. Oplys du er med i weekendtræffet hvis du vil bo sammen med øvrige kajakroere.

Campingpladsen ligger mindre end 100 m fra den lille klippehavn Hullehavn, hvor der også findes vippe for de badelystne samt en lille cafe og strandbar "Sydøst for paradis", hvis du ikke selv gider lave en kop kaffe og sandwich.

Vi bor nede på det flade platou kaldet "Gryden", så du skal ikke bære (rulle) kajakken ret langt hvis du vil have den med ind til teltet. Hullehavn har alle moderne faciliteter som du kan se på deres hjemmeside her.
Se på Google hvor Hullehavn Camping ligger, klik her.

Til & fra Bornholm samt priser & tilmelding

Høl klippestrandPriser - og hvad går overskuddet til?
Deltagergebyr 500 kr. hertil overnatning på campingplads og eventuel transport.
Overskud i 2017 blev brugt til en VHF radio (sikkerhed), støtte til fremstilling af en prototype på nye sheltere der skal ud til kajakfolket langs de Bornholmske kyster, samt en carbon polokajak til trænerbrug i Bornholms Kajakklub.
NYT i 2018, se her. 

Nyhedsmail arkiv
Her i arkivet finder du arkiverede nyhedsmail der stadig kan være aktuelle.

Bornholmerfaergen nytmaillo

 

 

At ro kajak om natten er en stor oplevelse du bør unde dig selv.

Denne side er sakset med tilladelse fra www.kajakgal.dk/havkajak-i-morke men tilpasset Nattergaletræffet, hvor vi er mange der roer sammen i roligt farvand.
Derfor er der ikke brug for de uddybende råd der findes på nævnte hjemmeside. Men roer du alene, i fjorde og trafikerede områder, anbefaler jeg på det kraftigste, at du får flere uddybende råd på www.kajakgal.dk/havkajak-i-morke 

- din garanti for kvalitet!