"Pensionistguidning" hvis I kommer som klub på andre tidspunkter.
Flere klubber har fået øjnene op for vores kvalitetsfarvand, som ikke findes andre steder i DK.
I 2017 har vi bl.a. set klubber fra Lemvig, Rungsted og Slagelse arrangere egne klubture til øen.

Nogle ønsker deltagelse af lokale roere der kan guide til de smukke steder, og det er netop det vi tilbyder Jer der kommer på egen hånd. Vi er erfarne roere (ror mellem 1.500-2.000 km/årligt), gennemgår årligt kajakprøverne og har masser af tid til at give Jer en oplevelse, og guider jer til de smukke steder.

Forudsætninger
I er "Kaptajn i egen kajak", det vil sige, I deltager på eget ansvar og risiko og kan IKKE pålægge os frviillige noget ansvar overhovedet. I er erfarne havkajakroere som har bestået de årlige frigivelsesprøver og deltager i havkajakker (ikke turkajakker), som naturligvis er forsynet med alt sikkerhedsudstyr (pagajflyder, bugserreb og pumpe) på hver tur. I kan naturligvis egen- & makkerredning, svømme med vandfyldt kajak og bugsere en nødlidende rokammerat.

Vi er med som guider og "udsteder ikke ordrer", men anviser muligheder I bør unde jer at opleve.
Det kan være roning mellem klippeskær, ind i grotterne på Hammeren - men igen, det sker på eget ansvar.....

Læs debat om "Kaptajn i egen kajak" her.

Hvordan kommer vi videre?
Send en mail med dato, antal deltagere, aldersfordeling og ønsker til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vender vi tilbage og giver Jer nogle valgmuligheder på skræddersyet ture.

PaddleBornholmLogoProfessionel guidning
Vil I guides professionelt og/eller udvikle jeres kajakfærdigheder under besøget, henviser vi til Anne-Mette Hansen der med sit firma PaddleBornholm i Hasle som udgangspunkt, kan undervise jer i lige det I har ønsker om - lige fra rul til avanceret roning og redningsøvelser i uroligt vand - typisk ved Hammeren.